top of page

Tradícionális tibeti gyógymasszázs

A tradicionális tibeti masszázs egy összetett kezelés, mely méregtelenít, frissít, zsírtalanít és legfőképpen energetikailag feltölt.

A tradicionális tibeti masszázs több ezer éves múltra tekint vissza. Meghatározott fogások, mozdulatokon alapszik. Szervezetünkben a stressz ,az étkezések minősége ,helytelen életmódunk által felhalmozódott káros toxinok, energia hiányos állapotot eredményezhetnek.
A tradicionális tibeti masszázs egy összetett kezelés, mely méregtelenít, frissít, zsírtalanít és legfőképpen energetikailag feltölt. Beindítja a nyirok-keringést, és normalizálja a vérkeringést. Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad. Számos jótékony hatásai ismertek: stresszes ,feszített tempóban kiváló segítség a lelazításban, az álmatlanságban szenvedőknek,
- a vér- és nyirok-keringésben pangó méreganyagok
kitisztításában,
- a hasüregi szervek működési rendellenességeinek javításában
- jó eredménnyel alkalmazható a cellulitos felüleltek megszüntetésében

A teljes testmasszázs, tetőtől talpig elől -hátul az összes izom érintésével zajlik. A talpon kezdődik, majd a meridián vonalak mentén végighaladunk a lábakon, a farizmon, háton, nyakon, majd előröl lábon, hason, mellkason, karokon és az arc masszírozásával ér véget. A masszázs mozdulatai kellemes ritmusúak, fájdalommentesek, ugyanakkor mélyrehatóak és rendkívül hatékonyak. Időtartama kb. 2 óra.

Galéria

bottom of page