top of page

Tibeti hangtálmasszázs-kezelés

A hangtálak rendeltetésükből adódóan, rezgéseik által képesek a szervezet öngyógyító funkcióját beindítani, emlékeztetni és visszavezetni őt harmónikus állapotába.

„A hangtálak hangja megérinti a legbensőnket, megrezegteti a
lelkünket. A hang oldja a feszültésgeket, mobilizálja az öngyógyító
erőket, és alkotó energiákat szabadít fel."
Peter Hess
A hangtálak pontos eredete és származása tisztázatlan, előfutáraik feltehetően az álló harangok voltak, és azokból az időkből származnak, amikor az ember elkezdte megmunkálni a fémet. A keleti kultúrkörben; Japánban, Kínában, Thaiföldön és a Himalája vidékén honosak. Hangjukban a külső felükön megszólaltatott harangokra hasonlítanak. Ősi igény formát adni a hangnak, és a hang formáló hatását a harmónia és egészség elérésére használni. A hangtálakat leginkább meditációhoz használják. Célirányos
hangjuk a belső tisztánlátást segíti. Peter Hess szerint ezekben a tálakban a tibetiek élelmiszert, innivalót is tárolhattak, hogy így oldják meg az ásványi anyagok pótlását. Tibetben "emberemlékezet" óta létező "hangterápia" részeként alkalmazták. Ennek során a hangok és hangszínek segítségével különböző betegségeket gyógyítottak.  A hangtálak rendeltetésükből adódóan, rezgéseik által képesek a szervezet öngyógyító funkcióját beindítani, emlékeztetni és visszavezetni őt harmónikus állapotába. Azok a vendégek akik nem annyira a szavak útján szeretnék kifejezni önmagukat, belső békére lelnek ebben a folyamatban, ahol a tálak rezgései és ők eggyé válnak. Megnyílnak kapuk, felóldódnak eltorlaszolt energiablokkok, beindul egy áramlás minek hatására a hangmasszázs vagy hangfürdő révén, egy kipihent, könnyed, energikus állapot jön létre. A hangmasszázs alatt, azon kívül, hogy relaxál, feltölt, a vendég által célzott, szándék megfogalmazással dolgozunk mindvégíg. Az energiablokkok kitisztítása után egy teremtő folyamatban kísérem végig a kedves vendéget, legyen szó fizikai vagy lelki tüneteggyüttesről.

Galéria

bottom of page