top of page

OH pszichológia kártya

Képi világa segít a kérdezőnek könnyebben kifejezni önmagát. Segítségével könnyebben kifejezésre jutnak azok a bennünk munkáló érzések, élmények, amik adott esetben nehezebben jönnek elő vagy fejeződnek ki.

Az OH kártya egy pszichológiai asszociációs kártya. NEM jóskártya! Képi világa segít a kérdezőnek könnyebben kifejezni önmagát. Segítségével könnyebben kifejezésre jutnak azok a bennünk munkáló érzések, élmények, amik adott esetben nehezebben jönnek elő vagy ki. Segítségével fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás és az önérzékelés. Nem csak egy egyszerű kártyáról, vagy egy játékról beszélünk! Ez egy olyan rendszer, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében. Az egy „meditáció” ahol szavakban fejezzük ki mindazt ami imaginatív, megjelenik előttünk. A kidolgozott módszer a humanisztikus pszichológiából építkezik. Ebben a közös munkában segítek a kedves vendégnek, célzott kérdésekkel, hogy meglássa magában a potenciált, hogy ráleljen
saját válaszaira mintegy visszavezetve őt igazi ÖN-MAG-ához. Az OH – kártya nem más, mint egy fantasztikus utazás a tudattalanba, önmagunk megismeréséért.

Galéria

bottom of page