top of page

Maguraáldás/ Magurahangolás

"Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni."

Rengeteg férfival találkozom munkám során, akik kiégettek, életuntak, motiválatlanok, a viselkedésük magukra nézve is destruktív, a környezetéről nem is beszélve. Sokszor egy jól irányzott mondat, egy energetikai tisztítás – töltés, blokkoldás, akkora löketet tud adni számukra, amitől visszatér az életkedvük, tengelybe állnak és elindulnak újra az útjukon.

Mivel ők nincsenek megáldva energia tároló belső energia gyűjtő rendszerrel, mint ahogy a nők a méhük által, így ők nagyon hamar elfolyatják az életenergiájukat. Azt tartja a taoista filozófia, hogy egy-egy magömlés után, a férfi korától és fizikai erőnlététől függően, rengeteg energia elmegy arra, hogy a férfi visszaépítse saját elvesztett belső megtartott energia rendszerét. A tantrikus filozófia szerint, a férfi spermájában tárolt energia a shakti erő egy formája. Ennek az erőnek a megtartása tanulható, kellő gyakorlással szinten tartható, fejleszthető, ezáltal eredményezve egy emelkedettebb tudatszintet, egy magasabb rezgésszinttel, amiben az élet vitalitása kirobbanó formában van jelen.

Egy nagyon fontos tisztító és töltő gyakorlatsorral tudlak kísérni, a saját önfelfedező folyamatodban, amit integrálva a hétköznapjaidban, egy energikusabb, élettel telibb, tudatosabb szintű életet tudsz megélni. Mivel a férfi is, a szexuális kapcsolódásai által ugyanúgy vesz fel és ad le energiát, így az energiáink lenyomatot hagynak egymásban. Ezzel az energiával növelni és rombolni is lehet. Pont ezért nem mindegy, hogy hogyan érkezel egy nő, már megtisztított szentélyébe. Egy magasabb rezgésben, tiszta szándékkal, ahol emelni tudjátok EGYmást, ami tölt, emel, fényesít mindkettőtöket, ezáltal megérkezve az EGY-S-ÉGbe.

A gyakorlatsor nem célorientált, inkább egy belső alkímiai munka, amiben feloldódik az Én-tudata, megszűnik a tér és idő, flowba kerülve létrejön az egység állapota test, lélek és szellem szintjén egyaránt. Ha rálépsz erre az útra, ez egy nagy fokú elkötelezettséget kíván, önkontroll gyakorlását, ami a későbbiekben elvezet a szexualitás felefelé vezető spiráljába, majd magod uralásába.

"Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni.Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga…”
Weörös Sándor

Galéria

bottom of page