top of page

Méháldás

A méhünk emlékszik mindenre, ami valaha történt vele, tárolja az összes előző, transzgenerációs szinten és ez életebeli információkat is.

Évtizedek, évszázadok során megannyi impulzus, bántás, fájdalom érte női mivoltunkat, beleértve csodás női energirendszerünket is. A méhünk emlékszik mindenre, ami valaha történt vele, tárolja az összes előző, transzgenerációs szinten és ez életebeli információkat is. Te, kedves NőVérem, mennyire vagy tisztában azzal a hatalmas teremtő, szakrális erővel, tudással, bölcsességgel és megannyi kinccsel, amit a méhed rejt önmagában? Tudtad, hogy képesek vagyunk vele tisztán kapcsolódni? Emlékezni a benne(d) lakozó erőre, tisztaságra? Rengeteg mindent hordozunk, cipelünk, raktározunk női méhünkbe, ami akadályoz a legteljesebb életünk megélésében. A következő témákról szoktam beszélni akár egyéni akár csoportos
Méháldásról van szó:
- Miért fontos a méh a női energia rendszerünkben?
- Hogyan tudunk kapcsolódni nőként a méhünkkel?
- Női vérmisztériumok
- Beavató kapuk a nőiség útján
- Szexuális blokkjaink oldása
- Szerelmi csalódások, negatív párkapcsolati minták oldása a
méhtérből
- Mit tehetsz, ha már nincsen méhed?
- Milyen ajándékot ad Neked a Méh Áldás?
- Miben és miként segít a Méh Gyógyítás?
Ezekben a témákban Pozsgai Nikoletta tanításait, is, követve kalauzollak el benneteket legmélyebb méhmisztériumokat érintve. Mivel tudjuk, hogy a női méh minden élet kapuja - hiszen benne fogan meg a gyermek, ami már önmagában is a legnagyobb teremtési misztérium itt a földön, képesek vagyunk azt táplálni, kihordani, majd a világra hozni - ugyanígy tesszük azt minden tervünkkel, vágyunkkal, ötletünkkel is. A női méh, maga a tiszta és végtelen teremtő tér, amely magában hordozza a legtisztább Forrás energiáját, egy kapu, amely összeköt minket az Univerzum mindenségével, a végtelennel. A méhünk a női erőközpontunk, innen indulnak, vagy itt akadnak el a teremtéseink. Akár tudatában vagyunk vele, akár nem, folyamatos teremtésben vagyunk. Ebből adódóan nem mindegy, hogy mit teremtünk az életünkben! Te tudsz hatni rá a legjobban, saját méhtudatosságod aktiválásával.

“A méhem szent, és az életem is az. A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az.”
(Méh mantra, részlet a Queen Afua, Szakrális Nő című könyvből)

Egyéni kezelésben, egy intimebb, személyesebb hangvételű térbe hívlak, ahol együtt átbeszélve megfogalmazunk egy célt, aminek a kísérésében vagyok jelen. Egy relaxált tudatállapotban tartok egy vezetett méh meditációt, melynek során belépünk a méh szakrális terébe, élesztjük és kapcsolódunk annak energiarendszerével. A vezetett meditáció során megtanítok egy olyan méhtisztító és méhenergetizáló technikát, melyet otthon biztonsággal magad is végezhetsz . (Sőt erősen ajánlott végezni, nap mint nap, min. 21 napon keresztül) .

Csoportos Méháldáson is hasonló térbe invitállak téged, ahol az oldás és a teremtés hatványozottan jelenik meg, hiszen ilyenkor összeadódnak a kollektív mezőben a csoport hozott információi, ezáltal könnyebben tudnak megmozdulni a berekedt, bekövesedett transzgenerációs minták, női ágon, segítve egymást feloldásukban. A tér megkönnyebbül, a résztvevők könnyebben tudnak kapcsolódni saját teremtő erejükhöz.

Galéria

bottom of page