top of page

Lélekhívás-érkeztetés

Amikor a gyermekáldás vágya megszületik ( jó esetben) a párban, sokszor nem is gondolják, hogy akadályba ütközhetnek.

A lélekhívás folyamatát egy igazi mítosz lengi körül. Ebben a témában is rengeteg irányzat, hitrendszer van jelen. A magam részéről a tanultakból illetve az élet adta tapasztalataimból merítkezve nyújtok segítséget a hozzám forduló pároknak, nőknek. Amikor a gyermekáldás vágya megszületik ( jó esetben) a párban,
sokszor nem is gondolják, hogy akadályba ütközhetnek. Megannyi próbálkozás, orvosi leletek, vizsgálatok tömkelegén vannak túl és az áhított lélek mégsem tud megérkezni. Ilyenkor feltehetően energetikai blokk, torlasz van az útban ami a lélek érkezését késlelteti. Egyéni terápiában szoktam a párokkal dolgozni, külön-külön, feltárjuk és kioldjuk az adott témában ami kikívánkozik, sokszor nem is tudatosak rá, mélyen rejtve szunnyadnak. Majd amikor mindketten megérkeznek energetikailg ebbe a folyamatba, ott már együtt folytatjuk tovább az utat.
Ebben az elérzéketlenített, teljesítmény központú, gyors tempóban haladó, azonnal eredményt váró világban, nehéz befele figyelve, belső hangtól vezérelve, lecsendesedve a lélek szintjére, befogadóvá és elfogadóvá válni. A lélek választja a szülőket és azok rezgéseit. Ebben a folyamatban tudlak benneteket kísérni, testi, lelki és szellemi szinten egyaránt.

Galéria

bottom of page