top of page

Kronobiológia-pszichogenetika

A módszer rávilágít az emberi kapcsolatainkra, legyen az, családi, munkahelyi, baráti, párkapcsolati, szülő-gyerek…stb. Könnyedén megértjük a magunk és mások működését, válaszreakcióját.

A születési dátum megadásával a természeti tipológia segítségével feltárjuk egy ember veleszületett fizikai, lelki és szellemi adottságait. A módszer rávilágít az emberi kapcsolatainkra, legyen az, családi, munkahelyi, baráti, párkapcsolati, szülő-gyerek…stb. Könnyedén megértjük a magunk és mások működését, válaszreakcióját.

A pszichogenetika a velünk született képességek mellett, a szervi működéseket, a csakrák állapotát, meridiánok működésének állapotát is feltárják előttünk. A bioritmus számítás segítségével könnyen meghatározható egy személy fizikai terhelhetősége, lelki állapotának görbéje, illetve szellemi aktivitás képessége. Hogyan működik az elemzés? Egy előre megadott születési időpontból elkészítem az elemzést, mintegy felkészülve a személyes találkozóra, hogy több időnk legyen egymásra. Pluszban adhatsz meg több születési dátumot, azokét, akikkel meg szeretnéd érteni a kapcsolati működésed, a miértekre választ kapni. Mit kaphatsz az elemzés során? Használati útmutatót Ön-mag-odhoz, szeretteidhez, bizonyos helyzetekhez. Veled született képességeid. Életfeladatod ez életre, mivel indultál és hol tartasz most ahhoz képest. Döntéseidhez megerősítést. Pályaválasztás előtt lévőknek útmutatást. Kézhez kapsz egy használati útmutatót kinyomtatott formátumban is, hogy pl. nyomon követhesd a bioritmusod, a markerek vázlatos leírását, csakráid veled született állapotát. Időtartam : 1-1,5 óra.

Galéria

bottom of page