Ásványokkal való méhgyógyítás, méhhangolás

Mindegyik ásványnak kulcsfontosságú szerepe van a méhtér megépítésében, ahonnan egy magasabb szinten átmegyünk a teremtés folyamatába. Stabilabb, élettel telibb, harmonizált, egységben működő méhteret hozunk létre.

Évezredek óta tudjuk, hogy a kristályok rezgéseket bocsátanak ki magukból, olyan finom energiamezővel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel, illetve a belső energiaáramlásra hatással vannak. Mivel a kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek köszönhetően teljesen különböző, így a szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránkban illetve az adott szerv eredeti, harmónikus rezgési állapotát visszaállítani. Az ásványok testi, lelki és szellemi szinten egyaránt hatnak. Az ásványokkal való méhgyógyítás több lépcsős folyamatból áll. Mindegyik ásványnak kulcsfontosságú szerepe van a méhtér megépítésében, ahonnan egy magasabb szinten átmegyünk a
teremtés folyamatába. Stabilabb, élettel telibb, harmonizált, egységben működő méhteret hozunk létre. Kinek ajánlott?
Menstruációs problémák, babavárás, szexuális blokkok oldása, megrekedt női minták kioldása, meddőség, nőgyógyászati rendellenesség, generációs minták kioldása, és legfőképpen, de nem utolsó sorban, ha már fizikálisan megtörtént a méh eltávolítása ( hiszterektómia ) akkor hatványozottan igaz a méhtér újjáépítése és az energia szintentartása. Ilyenkor többletenergiára van szükség, mert a méh az energia test terében még él.

Galéria

1/0